El Metro de Madrid ha hagut d'interrompre la seva circulació aquest dimecres per inundacions en diverses parades, a causa de les fortes pluges a la capital de l'Estat espanyol. Aquestes inundacions han provocat una allau de crítiques cap a la gestió política de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Diaz-Ayuso, i l'alcalde de la capital espanyola, Jose Luís Martínez-Almeida, a qui els madrilenys han reclamat una millora de les instal·lacions. Els ciutadans han mostrat la seva indignació a través de les xarxes socials, on també han compartit imatges de la forta pluja. En algunes estacions s'han inundat les vies del metro, en altres plou a l'interior, mentre que a parades com Banco de España l'aigua les ha deixat totalment fora de servei. 

La pluja ha obligat a interrompre la línia 2 entre les estacions de Las Rosas i La Elipa i el metro no efectua parada en les estacions de Quevedo i Banco de España, segons informa Efe. Pel que fa a la línia 4 de Madrid, el servei està tallat entre les parades de Lista i Goya, en tots dos sentits. També s'ha vist afectada la línia 5 entre les estacions de Pirámides i Vista Alegre, deixant fora de servei un total de cinc estacions. En la línia 6, la circulació s'ha interromput entre Lucero i Laguna, mentre que a la 7 el metro no ha circulat entre Gregorio Marañón i Alonso Cano. Finalment, la línia 11 també s'ha vist afectada, sense servei entre La Peseta i La Fortuna.

Els carrers, també inundats

A banda de les inundacions al metro, Madrid també ha quedat bloquejada per carretera. La presència de basses d'aigua, a conseqüència de l'acumulació de la pluja, ha provocat retencions i alguns accidents que han complicat la circulació durant l'hora punta de la tarda. Els accessos a Madrid també han quedat congestionats, així com les principals vies de la capital. A més a més, el servei de la línia C5 de Cercanías de Madrid s'ha interromput durant gairebé dues hores per l'aigua.