José Ignacio Vega Peinado és membre de Vox a Toledo. Però abans d'això era conegut com a El Toro, un cap rapat membre d'Acció Radical, un perillós grup neonazi que operava en els anys 90, sobretot a València.

Vega Peinado va ser condemnat a quatre anys de presó el 1995 per una brutal agressió a un professor de Sociologia de la Universitat de València que li va provocar una coixesa que encara manté i una discapacitat reconeguda del 20%

Segons explica lamarea.com, el miembo de Vox també va protagonitzar una pallissa juntament amb altres membres d'Acció Radical a un jove que va ser colpejat amb un gat hidràulic al cap i que va estar 547 dies ingressat. Mai no es va recuperar de les ferides i va quedar amb paràlisi en el costat dret, dificultat en la parla i epilèpsia.

Pallisses a professors, gitanos i àrabs

L'agressió per la qual va ser condemnat com a autor directe va tenir lloc davant el Bar Canadà a l'Avinguda Antic Regne de València el 23 de maig de 1992. Aquell dia al matí, Jose Ignacio Vega Peinado estava altre neonazi davant del Canadà agredint i colpejant un jove.

El jove professor es trobava a l'interior del Bar Canadà i amb una amiga va sortir de l'establiment per trucar la policia, però en sortir no va poder evitar recriminar-li a Vega Peinado la seva actitud i demanar-li que desistís de l'agressió tement que pogués matar-lo.

La reacció de l'actual membre de VOX va ser parar per abalançar-se contra el professor de la Universitat de Valencia i començar a colpejar-lo fins a fer-lo caure i trepitjar-li el cap amb les botes militars reforçades.

Vega va ser també jutjat per associació il·lícita en formar part de l'esmentada organització neonazi i per haver participat en una pallissa contra diversos membres d'una família d'ètnia gitana en el barri valencià de Ruzafa. En una batuda de la Policia Nacional per les indagacions realitzades per un apunyalament i el segrest d'un ciutadà àrab, es va trobar a la seu d'Acció Radical un arsenal format per manilles, matxets, bats de beisbol i altres armes, a més de llibres sobre Hitler i parafernàlia neonazi.

El membre de Vox va ser a més el cantant de la banda de rock nazi (RAC Oi) que es deia Klan i que va arribar a tocar en un "concert de falles" el 1992. El seu disc més conegut entre els seguidors nazis va ser el que responia al nom d'"hordes celtíberes".