L'expresident de la Generalitat de Catalunya i president del PDeCAT, Artur Mas, i l'exlehendakari Juan José Ibarretxe, oferiran el proper 22 de febrer al Palau de congressos Kursaal de Sant Sebastià la conferència 'El dret a decidir: el procés a Catalunya' , organitzada per Gure esku Dago i Agirre Lehendakaria Center.

En la trobada, a partir de les 19.00 hores, s'analitzarà i debatrà sobre el dret a decidir i hi haurà oportunitat de conèixer de primera mà el procés que té lloc a Catalunya.

En un comunicat, Gure esku Dago ha recordat que Mas, durant el seu mandat, el 2014, va celebrar un procés participatiu sobre el futur polític de Catalunya, motiu pel qual actualment es troba processat.

L'expresident de la Generalitat exposarà als assistents la situació del procés a Catalunya i les perspectives de futur pel que fa a les reivindicacions de la societat catalana.

A més, Ibarretxe, director del centre d'investigació Agirre Lehendakaria Center, compartirà les seves reflexions sobre la crisi econòmica i la globalització, així com sobre la importància de la cultura.