La dona de l'expresident Jordi Pujol, Marta Ferrusola, ha patit un accident aquesta tarda en el seu domicili de Queralbs (Ripollès), segons ha avançat El Món i ha confirmat Jordi Pujol a El Nacional. Aquest matí la família s'havia traslladat a la seva segona residència on tenia intenció de passar tot el mes de vacances.

Com a conseqüència de la caiguda, Ferrusola, de 85 anys, ha patit diversos cops al meluc, fèmur i al coll, i una forta contusió al cap, i ha acabat sent traslladada a l'Hospital de Vall d'Hebron de Barcelona, on ha estat operada d'urgència i es troba ingressada en estat greu a la unitat de cures intensives.

Amb tot, Ferrusola es troba estable, amb un traumatisme cranioencefàlic i diverses fractures, segons ha pogut confirmar TV3.

Caiguda a les escales ​

Segons ha relatat el mateix expresident a ElNacional.cat, l'accident s'ha produït quan Ferrusola ha relliscat per unes escales estretes i ha rodolat cinc esglaons fins a donar-se un fort cop al cap.

Com a conseqüència de l'impacte ha perdut el coneixement durant uns moments.

Després de ser atesa, primer pel mateix expresident, que és metge de formació, i posteriorment pels serveis d'emergències mèdiques, Ferrusola ha estat traslladada a l'Hospital de Campdevànol. Amb l'avaluació de les ferides, el personal sanitari ha considerat traslladar-la en helicòpter a la Vall d'Hebron.

Aquest és el segon accident que Ferrusola pateix en tres anys. El 31 de juliol de 2017 va haver de ser atesa d'urgències a l'Hospital de Campdevànol després de caure també a la casa d'estiu de Queralbs i patir un fort cop al tòrax. Aquell cop, va estar donada el mateix dia, poques hores després de l'ingrés.