Marta Ferrusola ha ingressat aquest migdia a l'hospital de Campdevànol segons han explicat fonts mèdiques a El Nacional.

La dona de l'expresident Jordi Pujol ha caigut i s'ha donat un cop fort al tòrax pels volts de les dues del migdia. 

Marta Ferrusola s'estava a la casa de Queralbs quan ha caigut i ha estat el mateix Jordi Pujol qui l'ha acompanyada al centre mèdic de Queralbs.

Una ambulància del SEM l'ha traslladada a l'hospital de Campdevànol on l'han ingressat pendent d'avaluar el seu estat i decidir si la mantenen en aquest hospital, li donen l'alta o la traslladen.

Queralbs, el refugi

El matrimoni passa les vacances, com ha fet tota la vida, al poble del Ripollès, a la finca d'estiueig familiar. Ni l'estiu del 2014, quan Jordi Pujol va fer pública la seva fortuna familiar i va confessar que tenia comptes sense regularitzar a l'estranger, es van saltar la cita. De fet, Queralbs va ser el seu refugi els dies posteriors a la notícia, tot i que el poble es va omplir de periodistes a la cacera de la foto dels Pujol-Ferrusola.

El matrimoni està imputat a l'Audiència Nacional per la fortuna familiar, presumptament il·lícita. I al llarg d'aquests últims tres anys, tots els seus fills han anat caient com a investigats en la mateixa causa.