Marta Fernández, diputada de Vox, ha estat elegida com a presidenta de les Corts d'Aragó gràcies a l'acord amb el PP, cenyit a la constitució de la mesa del parlament. Fernández ha estat l'única candidata a la presidència, ja que cap altra formació ha volgut presentar un candidat alternatiu. Així doncs, el resultat de la votació ha estat de 35 vots a favor, els de PP i Vox, i 32 en blanc. L'elecció de Marta Fernández com a presidenta de les Corts "suposa un orgull i una responsabilitat que Vox assumeix, amb el respecte institucional que les Corts d'Aragó mereixen, i amb una actitud de servei cap a tots els aragonesos i el pluralisme d'opcions polítiques que el Parlament reflecteix". Vox ha deixat clar que en l'acord al qual han arribat amb el PP "no es parla de la investidura" de Jorge Azcón (PP) com a president del govern d'Aragó. 

Missatges d'odi a les xarxes

Hores abans de ser elegida com a presidenta de les Corts, Fernández va esborrar el seu compte de Twitter, on ha escrit diversos missatges d'odi, tot i que, el d'Instagram, on hi havia missatges negacionistes de la covid, del canvi climàtic, així com xenòfobs, no l'havia esborrat fins aquest divendres. Sota el sobrenom de @marthynahappy, la diputada ultradretana feia tota mena de comentaris, com "por de qui? Per sobre de mi només Déu" o "t'equivoques, feminista, sou les netes dels cristians que van expulsar els moros de la península perquè poguéssiu passejar en tetes pel carrer".

Malgrat els seus intents per esborrar les seves declaracions, i dissimular el seu tarannà, les xarxes han recuperat algunes de les declaracions més polèmiques de Fernández. En una de les seves aparicions públiques, la nova presidenta de les Corts d'Aragó carregava durament contra la ministra Irene Montero, de la qui va dir "no sap res de la vida. Només sap agenollar-se per créixer". 

Montero és una de les seves víctimes preferides a l'hora de criticar-la més, en una publicació a Twitter, Fernández va afirmar "espero pacientment el dia en què tota la merda que tireu us caigui a tones a la vostra puta cara". En una altra de les publicacions que Fernández ha eliminat, mostrava el seu negacionisme cap a la covid, es podia veure una imatge amb mascaretes "per a ciutadans" i, al costat, tres feixos de bitllets "per a periodistes". En una altra piulada, es preguntava "per què un bacteri es considera vida a Mart quan un batec prenatal no es considera vida a la Terra?". El negacionisme de la covid era un dels temes recurrents, en referència al virus assegurava que "no és natural, sinó que és un virus de ratpenats". "La Xina ho va crear de manera intencional i premeditada". En un altre tuit, Fernández va carregar contra "el dictador comunista de Pedro Sánchez" en el seu discurs per la Presidència de la UE per ometre "nomenar a Ceuta i Melilla en parlar d'Espanya".