"He acceptat anar en llocs de suport de tancament a la llista de Junts per Catalunya per ser d'ajuda". Amb aquestes paraules, l'exconsellera Marina Geli ha anunciat a Twitter que, finalment, sí que anirà a la llista del president Carles Puigdemont.

L'extitular de Salut ha volgut afegir que ha descartat ocupar un lloc més alt a la llista "per raons professionals", però que tot i això ha volgut aportar el seu "gra de sorra". 

Tot i que aquest divendres al matí ho ha acabat acceptant, dijous va anunciar que rebutjava formar part d'aquesta llista en un missatge a Twitter. L'exidirigent socialista va agrair al president Carles Puigdemont i al Partit Demòcrata que haguessin pensat en ella però va afirmar que es mantindria "lluitant per la unitat i per Catalunya fora del Parlament".

D'altra banda, Puigdemont també ha proposat al major dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero, que s'uneixi a la seva llista, però aquest ho ha rebutjat. En la mateixa línia, la presidenta de Súmate, Montse Sànchez, també ha dit que no perquè, entre d'altres coses, hauria d'haver dimitit com a presidenta de Súmate i ha decidit continuar al capdavant de l'entitat de castellanoparlants independentistes.

També anirà a la llista de JuntsxCat per Barcelona l'exmembre del comitè executiu del Pacte Nacional pel Referèndum (PNR) Francesc de Dalmases, tal com ha pogut saber l'ACN. Dalmases ha acceptat així l'oferta del president Carles Puigdemont, i tot apunta que ocuparia un dels llocs de sortida de la candidatura. Els últims serrells de la llista que encapçalarà el mateix Puigdemont s'acabaran de tancar al llarg d'aquest divendres.