El director de La Razón —i comissari honorari de la policia—, Francisco Marhuenda, ha carregat contra el major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, de qui ha dit que és “fill d’un taxista acomplexat de Valladolid”, precisament el dia que ha anat a declarar a l’Audiència Nacional, d’on ha sortit en llibertat sense fiança. Marhuenda ha fet aquestes declaracions al programa Espejo público d’Antena 3.

A l’atac gratuït al pare de Trapero —que efectivament va néixer a Valladolid i va ser taxista—, s’hi ha afegit la comparativa que ha fet, coincidint amb el 23-F, entre el major dels Mossos i el colpista Tejero, el tinent coronel de la Guàrdia Civil que va assaltar el Congrés dels Diputats el 23 de febrer del 1981.

Sobre aquesta qüestió, el director de La Razón ha justificat Tejero assegurant que el guàrdia civil colpista “no volia destruir Espanya”, a diferència de l’independentisme.

La periodista Pilar Rahola s'ha fet ressò de les declaracions de Marhuenda assegurant que "la immoralitat d'aquest home no té límit".