Aspre discurs del diputat d'ERC Ernest Maragall contra el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, pel seu suport a l'article 155 de la Constitució. Maragall ha retret a Iceta que ara critiqui que el 155 segueix vigent, quan el seu grup hi va votar a favor, i li ha recriminat que no faci cap menció a la violència policial i la repressió de l'Estat.

En aquest sentit, ha retret que "el PSC fa veure que no té cap responsabilitat en tot el que està passant", quan en canvi va ser partícip de la suspensió de l'autonomia catalana, i li ha demanat que si vol diàleg li ho demani "a qui ens nega tots els drets". 

En aquest sentit, el republicà ha assegurat que no es creu la proposta del PSC de buscar majories àmplies. "No m'ho crec. Ara per ara donen la impressió que ni vostès mateixos s'ho creuen", ha criticat, tot denunciant que són propostes "desproveïdes de contingut".

"És clar que estem d'acord amb les seves paraules màgiques en què s'instal·la. Ara, posin el comptador a zero de la repressió", ha afegit, tot recriminant-li la poca empatia amb la repressió.