L’últim dia de campanya d’ERC s’ha iniciat a la presó d’Estremera, on hi ha ingressat el líder del partit i vicepresident Oriol Junqueras.

La comitiva republicana ha estat rebuda a les portes de la presó per una desena d’ultres del grup Hogar Social Madrid, que han intentat boicotejar l’acte.

estremera erc protesta ultra   marta lasalas

Rere una gran pancarta d’“España no se rinde”, els manifestants han clamat càntics com “Puigdemont a prisión” o “Catalunya es España” mentre els candidats d’ERC intentaven fer declaracions als mitjans de comunicació.

Entre els concentrats d'Hogar Social, hi havia la portaveu de l'entitat, Melisa D. Ruiz, segons ha publicat ella mateixa en un tuit:

A més de la pancarta, un altre manifestant amb la bandera espanyola en una mà i un altaveu a l’altra ha fet sonar temes polítics, com ara l’himne europeu.

manifestant Estremera bandera espanyola   Marta Lasalas

manifestant estremera lasalas

El manifestant ha alçat una pancarta amb l'escrit "39 anys de democràcia, llibertat i justícia", en referència a la Constitució Espanyola, a més d'incorporar les banderes d'Espanya, de la UE, de Portugal, d'algunes autonomies... i del cor de Ciutadans.