"Puigdmeont a la presó" ha estat el lema més clamat aquest diumenge a les diverses manifestacions que hi ha hagut a Barcelona a favor de la unitat d'Espanya. 

Unes 400 persones, convocades per associacions contràries a la independència de Catalunya, s'han concentrat aquest diumenge davant la caserna de la Guàrdia Civil de Travessera de Gràcia per agrair al cos armat l'actuació contra el referèndum de l'1 d'octubre.

Després d'una pancarta amb el lema "Barcelona sempre amb Espanya", els concentrats han corejat crits com "Puigdemont a la presó", "aquesta és la nostra policia" i el tradicional "no esteu sols" dirigit a les Forces de Seguretat espanyoles a l'hora que han desplegat una gran bandera d'Espanya.

Els manifestants que també han entonat l'himne de la Guàrdia Civil davant la seu de la Direcció d'aquest cos a Barcelona.

Un cop acabat aquest homenatge a les forces de seguretat de l'estat, els manifestants han baixat cap a plaça Urquinaona, on es feia la gran manifestació a favor de la unitat d'Espanya. Durant aquest recorregut, alguns dels manifestants han cridat "Puigdmeont a la presó" en alguns dels balcons que lluien estelades.

L'acte, organitzat amb el lema "Democràcia, democràcia, democràcia. Gràcies, Guàrdia Civil i Policia Nacional, per defensar-la", ha estat convocat per les associacions Espanya i Catalans, Somatemps, Regeneració Democràtica, MC 12-0 i Professors pel Bilingüisme.

Els convocants també han exigit que es posi fi a l'estat d'excepció que es va instaurar a Catalunya el 6 de setembre quan es va aprovar la llei del referèndum d'autodeterminació al Parlament.