Set dels deu districtes del Partit Popular a Barcelona volen que Josep Bou plegui i dimiteixi com a president del grup popular a l'Ajuntament. Farts de les polèmiques que genera cada vegada que ofereix una entrevista a un mitjà de comunicació i de les seves darreres decisions sobre nomenaments i destitucions de càrrecs interns, han demanat per carta que aquest polític independent del PP els deixi de representar.

La cirereta que els ha conduït a una carta conjunta són les seves darreres declaracions a betevé on no descartava representar Vox o Ciutadans perquè també "són constitucionalistes, defensen la llei i la monarquia". Bou no s'amaga de les discrepàncies que té amb alguns membres del PP, sobretot amb el president provincial, Óscar Ramírez de qui va admetre "parlar poquíssim" però defensa que treballa en equip i per tant "marxarien abans altres" que ell mateix.

Ara, els districtes populars de Ciutat Vella, l'Eixample, Les Corts, Sant Martí, Gràcia, Sarrià Sant Gervasi i Sant Andreu, demostren una idea contrària a la que Bou volia aparentar: "Aquest senyor no para de donar declaracions desafortunades i irrespectuoses cap al PP, per això demanem que dimiteixi i el seu càrrec pugui ser ocupat per un afiliat nostre".

Denuncien "faltes de respecte" contínues de Bou

A més, també manifesten sentir vergonya per un Bou que "ha estat condemnat per agredir un ciutadà, topant amb l'ideari del PP de Barcelona, absolutament contrari a l'ús de la violència per una qüestió ideològica, independentment de la seva opinió política". I consideren que ha fitxat a dit, perfils que no corresponen amb els principis dels populars. I citen noms: "Albert Batlles, periodista identificat clarament amb l'independentisme que ha fet comentaris insultants i despectius a les xarxes contra les nostres idees i líders". Bou ha fitxat Batlles com a cap de premsa. D'altra banda, Luis Barroso com a nou coordinador a qui defineixen com un "exmilitar de l'exèrcit bolivarià durant la presidència d'Hugo Chaves i Nicolás Maduro". 

La majoria del PP a Barcelona està sorpresa perquè admeten que mai s'havien trobat amb un president que no consultés res "a la direcció del partit ni als districtes". I sobre com anuncia "cessaments de forma pública de membres que portaven més de quinze anys treballant" o fent "comentaris amb unes faltes de respecte" reiterades contra els seus afiliats. De moment, Bou no ha contestat però si ens remetem a les seves darreres declaracions de fa una setmana, fa cas omís als crítics. De moment, pensa acabar els dos anys amb el PP i no descarta obrir la porta a cap altre partit: "No estic afiliat, veurem també si m'hi volen, jo no tinc cap poder".