És magistrat del Tribunal Constitucional des del 2013 i va ser nomenat per Mariano Rajoy, però abans era rector de la Universidad Rey Juan Carlos (URJC). Es tracta de Pedro González-Trevijano, que va provar de subornar -segons es pot escoltar en un àudio publicat per ElDiario.es-, el seu rival a les eleccions a rector, David Ríos, perquè aquest li havia posat una demanda contenciosa administrativa perquè era la tercera vegada que es presentava al càrrec i, segons els estatuts, un candidat només s'hi pot presentar dues vegades.

L'àudio, enregistrat al novembre del 2010, permet escoltar com Javier Ramos, vicerrector en aquell moment i actualment candidat a rector, manté una conversa amb el professor de la URJC, Antonio Alonso -qui l'hauria enregistrat-, en la qual explica que per encàrrec de "Don Pedro, la màxima autoritat", havia de sopar amb Rios per oferir-li un pacte, que inclouria suborn, a canvi de retirar la demanda per presentar-se per tercer cop.

"Tu em treus el contenciós perquè m'he presentat a la tercera reeelcció com a rector i jo a canvi, què vols?, diners, professors, departaments, espais...", hauria explicat Ramos al seu interlocutor sobre l'encàrrec de part de Trevijano cap a Ríos. De fet, segons el diari citat, el mateix Ríos ha confirmat que la trobada ve tenir lloc, durant la qual va rebre l'oferta de "treure la demanda i dir què vola a canvi", però afirma que es va negar a entrar en el joc.