Un anunci nadalenc de la marca de whisky JB anomenat "She", com la cançó d'Elvis Costello que sona de fons durant tot l'spot, en què mostra com un avi aprèn a maquillar-se per ajudar a la seva neta trans a fer-ho, ha estat tendència en els últims dies a les xarxes. No només per la quantitat de gent que s'ha emocionat en veure aquesta propaganda, també pels que consideren que una marca de beguda alcohòlica no hauria de poder fer anuncis per molt bonics que siguin, i també pel missatge de la fins fa poc líder de Vox, Macarena Olona, coneguda per la seva lluita acarnissada contra el feminisme i el que ella anomena "ideologia de gènere", sobre aquest vídeo que s'ha fet viral. Amb una piulada contestant la publicació de la marca de whisky, l'exdiputada d'ultradreta ha escrit: "La família és la clau de l'armari que tanca la nostra identitat. Amor, comprensió, llibertat. Enhorabona, JB. No deixarà indiferent a ningú". 

Com no podia ser d'altra manera, i com passa amb la majoria de les seves piulades, el comentari d'Olona s'ha fet viral. Tenint en compte les opinions que havia mostrat fins ara sobretot el que envoltava el feminisme i també els drets de les persones trans, n'hi ha que li han demanat que faci "m'agrada" al seu comentari per saber si ha estat segrestada i obligada a publicar aquest missatge, aportant un toc d'humor a aquesta situació. D'altres també han alabat que s'hagi repensat el seu discurs sobre aquest tema. I també hi ha qui no ha reaccionat tan bé. Molts d'aquests havien votat per Olona durant l'època que havia estat part de Vox i ara li han retret que s'ha venut i que aquesta no és la política d'ultradreta que admiraven, que ha tornat massa tova des que ha abandonat les files de Santiago Abascal. Cal tenir en compte que durant la polèmica pels insults a Irene Montero, Olona va criticar l'estratègia del seu expartit, ja que havien convertit a Montero en una màrtir en lloc de criticar la seva llei del només sí és sí. 

La resposta d'Olona als insults d'un tuitaire 

Davant aquests comentaris negatius, Olona no s'ha quedat callada. N'ha citat un que deia "COMO??? QUE??? Pero y esta tía? Yo he puto defendido a esta mujer… y ahora me estoy mordiendo los huevos cual HDLGP", un missatge totalment insultant des d'un perfil amb la fotografia del dictador Francisco Franco. Olona, que mai no es mossega la llengua, l'ha contestat amb un missatge igual d'intens: "Mamareu, mamareu molt molt fort. En aquest perfil mamareu llibertat i a alguns us ofega. La meva recomanació, bloquegeu-me", ha escrit a les xarxes. Sigui com sigui, el missatge no deixa de resultar una sorpresa, ja que fins ara havia estat molt crítica amb la llei trans, assegurant que borra els drets de les ondes.