El cas Mediador, on s'investiga les presumptes 17 presumptes suborns cobrats per l'exdiputat del PSOE Juan Bernardo Fuentes Curbelo, conegut com a Tito Berni, està sacsejant els mitjans i l'esfera política. Diversos polítics han carregat contra el cas, però Macarena Olona ha sortit en la seva defensa mediàtica. L'expolítica del partit d'extrema dreta Vox ha carregat a les xarxes socials contra el tractament mediàtic que està rebent el cas. 

"Puters, cocaïnòmans. Amb fotografies assenyalant-los. Són polítics. Però abans que res persones. Amb famílies", ha esclatat Olona a les seves xarxes socials. L'exlíder de Vox a Andalusia ha remarcat la necessitat de jutjar penalment el cas si hi ha delicte, però denuncia com s'està tractant el cas des dels mitjans i altres excompanys de professió. "Qualsevol que hagi utilitzat malament els diners públics, que sigui jutjat per un jutge. Però aquesta cacera social és immoral. Afecti el partit que afecti. Immoral". 

A més, l'exmembre de Vox ha qüestionat quants polítics poden tindré l'altura moral per carregar contra els implicats al cas Mediador. "Quants dels diputats que avui estan sent assenyalats no han fet res més que compartir un sopar amb un miserable? No. No tot s'hi val. El culpable, que pagui. Una cacera social que pot condemnar innocents, mai. Això no va al sou del polític". 

TUIT macarena olona cas mediador

El cas Mediador

La jutge del cas Mediador investiga un suposat cas de corrupció en el si del PSOE de les Canàries, concretament, per presumptes suborns reclamats per l'exdiputat socialista Tito Berni a través de comptes bancaris d'una associació esportiva local, una assessoria i també mitjançant un compte personal. També indaga el cobrament en espècies, entre ells la instal·lació gratuïta de plaques solars en una finca familiar, segons les converses analitzades pels investigadors en intervenir el telèfon mòbil de Tito Berni una vegada que va ser arrestat després de lliurar la seva acta com a diputat del Congrés.

En concret, s'investiga si va utilitzar el club de futbol Associació Esportiva Tetir, del qual n'era president, com a "pantalla per rebre els pagaments", així com per fer retirades en efectiu justificades com a pagaments als entrenadors."Justificava les sortides de xecs al portador en suports documentals que semblen indiciàriament que no s'ajusten a la realitat, aconseguint donar una aparença de legalitat a aquesta operativa", apareix a la interlocutòria, segons recull Europa Press. La jutge veu un "evident afany d'encobrir els guanys" i de l'exdiputat canari assegura que "oferia les possibilitats a canvi d'una contraprestació".