L'exsecretari d'Hisenda Lluís Salvadó no ha trigat a reaccionar a la filtració d'una conversa telefònica en què parlava amb mal to de les dones. En un missatge a Twitter, Salvadó ha demanat disculpes pel contingut de la conversa, revelada per Espejo Público d'Antena 3, en què assegura —entre d'altres coses— que "aquí les que tenen les mamelles grosses els ho dones [el càrrec de consellera].

Als tribunals

L'exresponsable d'Hisenda ha assegurat que es tracta d'una conversa telefònica filtrada per la policia espanyola i que presentaran una denúncia per tal de "protegir la intimitat de terceres persones".

Salvadó ha lamentat que les primeres informacions hagin confós l'interlocutor de la conversa telefònica amb l'exsecretari d'Economia i Hisenda, Josep Maria Jové. "No és amb en Jové, és amb un amics al mes de juliol", ha explicat el que va ser responsable d'Hisenda, que ha assenyalat que es tracta d'una trucada privada. "És l'enèsima conversa amb familiars i amics filtrada per la policia", ha explicat Salvadó, que ha afegit que el contingut de la conversa no té res a veure amb la causa de l'1-O.

L'interlocutor de Salvadó lamenta la filtració

L'alcalde de Sant Carles de la Ràpita i interlocultor de Lluís Salvadó en la polémica conversa, Josep Caparrós, ha lamentat la filtració, en un comunicat, on fan comentaris masclistes i inapropiats sobre la recerca d'una dona per ocupar la conselleria d'Ensenyament. Caparrós reconeix que la conversa, "en clar to irònic" però del "tot inadequat", s'ha utilitzat per "fer-ne un ús polític interessat contra Esquerra Republicana de Catalunya". L'alcalde rapitenc ha lamentat "veure's involucrat en la campanya de desprestigi a la qual està sent sotmès Salvadó" des de mitjans de comunicació de l'estat espanyol. Caparrós, com Salvadó, ha afirmat que "caldrà estudiar les mesures legals oportunes davant d'aquesta clara ingerència en la intimitat".