L’esplanada de Lledoners acollirà una revetlla popular per Cap d’Any. Impulsada pel col·lectiu Omplim Lledoners, començarà el dia 31 a les set de la tarda i es preveu, fins i tot, poder-hi fer nit amb tendes de campanya. A hores d'ara ja hi ha els primers autobusos confirmats.

Abans del tradicional “Bona nit” d’en Joan Bonanit, a tres quarts de nou del vespre, i de la mateixa manera que ja es va fer per Nadal i Sant Esteve, els Músics per la Llibertat protagonitzaran una cantada de nadales. Tot seguit es donarà pas a l’àpat, un sopar de carmanyola, que serà amenitzat amb més música —a banda dels Músics per la Llibertat hi haurà una empresa d'espectacles— fins a mitjanit.

A més, s’instal·larà una pantalla gegant a través de la qual es projectaran alguns missatges “sorpresa”, que els impulsors no han volgut desvelar. A mitjanit, l'esplanada acollirà les tradicionals 12 campanades. Per fer-ho possible, un col·lectiu de campaners de les Borges Blanques portarà fins a Lledoners una campana de grans dimensions. Un cop acabades, la música continuarà i, a més a més, s’ha previst una acampada popular.

Primers autobusos confirmats

Omplim Lledoners preveu que centenars de persones assisteixin a una iniciativa amb la qual pretenen mostrar "escalfor" als presos polítics. A hores d’ara, avancen, ja s’han organitzat autobusos que sortiran des del Maresme, però també es preveu que vinguin grups d’altres punts del territori català com Lleida, Cervera, el Pont de Suert, Osona i el Berguedà.