L'avançament del recompte electoral del 10-N està complint les previsions més funestes per a Albert Rivera: Ciutadans s'estavella escandalosament i es quedaria amb 10 diputats al Congrés dels Diputats, quan n'havia obtingut 57 a les passades eleccions del 28 d'abril. La xarxa ja ha començat amb la repassada al líder de Cs, però si hi ha un clatellot colossal, no l'hem trobat al món virtual, sinó a la televisió. Ha estat el de Lídia Heredia, presentadora d'Els Matins i de l'especial informatiu de la nit electoral, que ha fet l'acudit de la jornada: "Hasta luego, Lucas".

Albert Rivera gosset Lucas Ciudadanos

Albert Rivera, líder de Ciudadanos, amb el gosset Lucas 

Heredia no se n'ha pogut estar i ha reproduït la famosa frase de l'humorista Chiquito de la Calzada per referir-se a Rivera, mencionant el seu acompanyant estrella durant la campanya: el gosset Lucas, aquell que "fa olor de llet". "M'ha fet pensar en aquell gos, el gos Lucas. Acabarà sent un 'hasta luego, Lucas'". Els espectadors i la xarxa han reaccionat amb rialles a l'acudit de la periodista, protagonista involuntària d'una polèmica a TV3, amb la trobada entre Jorge Javier Vázquez i la mateixa Heredia al programa de Gemma Nierga, on feia referència a Rivera i als enfrontaments dialèctics que han mantingut a la cadena pública.

No sabem si Rivera, reclòs a la seu nacional de Cs, haurà sentit la plantofada de la comunicadora, tot i que segurament no és el pitjor que li haurà passat aquesta nit. Això sí, a l'espera de la confirmació final dels resultats, ja tenim frase cèlebre per a aquest 10-N. 

Pots seguir els resultats electorals del 10-N a tots els municipis en directe aquí.