L’entrevista que Lídia Heredia ha fet aquest matí al president de Ciutadans, Albert Rivera, a l’espai Els matins de TV3, ha acabat amb moments de tensió un cop el polític unionista ha acusat la televisió pública de “mentir” i de ser “un aparell de propaganda separatista”.

A més, Rivera s’ha mostrat molest perquè la presentadora no li ha fet cap pregunta sobre l’aniversari del ple del Parlament dels dies 6 i 7 de setembre, quan es van aprovar les lleis de desconnexió i, a parer de Rivera, es va perpetrar “un cop d’Estat”. 

Heredia, mantenint la contenció en tot moment, li ha recordat que és ella, com a directora, qui decideix els continguts; li ha preguntat si tenia "vocació de periodista i editor de telenotícies" i li ha arribat a mostrar el qüestionari demanant-li que posés ell les preguntes.

En acabar l'entrevista Heredia ha criticat que fos l’entrevistat el que volgués decidir quines preguntes se li havien de fer, i per això a l’hora d’acomiadar-lo l’ha convidat a tornar un altre dia afegint que “el proper cop porti vostè el qüestionari”.