Al PP li interessa saber si les ulleres de sol de Pedro Sánchez són graduades. El diputat del PP Carlos Floriano ha presentat una bateria de preguntes dirigides al govern espanyol per conèixer el cost del trasllat en helicòpter Súper Puma del cap de l'Executiu, Pedro Sánchez, des del Palau de la Moncloa fins a la base aèria de Torrejón de Ardoz. Entre les preguntes, el diputat popular vol saber si porta ulleres de sol graduades.

Floriano acompanya les preguntes amb les dues fotografies que va difondre el govern espanyol a través del seu compte oficial a Twitter, en una de les quals es pot veure a Sánchez moments després de baixar de l'helicòpter i en una altra dins de l'avió oficial que el portava de Torrejón a Brussel·les, el passat 24 de juny, amb ulleres fosques de sol, repassant uns documents al costat d'un col·laborador.

De fet, en una de les seves preguntes Floriano vol saber si les ulleres de sol estan graduades.

Floriano desitja conèixer si l'helicòpter es va utilitzar per al trasllat des de Moncloa a Torrejón o si es va utilitzar per a un altre trajecte i quina va ser la despesa que va suposar, inclòs el cost estimat de personal i el combustible.

En una altra de les seves preguntes, el diputat del PP qüestiona si Sánchez sap que entre la Moncloa i Torrejón hi ha poc més de 25 quilòmetres i si va sospesar en algun moment recórrer aquesta distància amb cotxe, tenint en compte ―al·lega Floriano― que els diumenges a aquelles hores no hi ha problemes de trànsit.

Així doncs, Floriano incideix en si era necessari efectuar "un trajecte tan curt" en helicòpter "per fer-se la foto publicada a Twitter amb el Súper Puma darrere o simplement es va aprofitar la circumstància, encara que el viatge fos molt més car que amb cotxe".

"Una vegada que ja té la foto amb el Súper Puma, és possible que el president pensi en el futur viatjar amb cotxe a Torrejón en comptes de realitzar el trajecte en helicòpter?", inquireix Floriano, que també demana un detall dels viatges en aquest mitjà de transport i en aquest mateix desplaçament en les dues presidències del govern espanyol anteriors a Sánchez.