El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha multat amb 1.707 euros l'entitat Hazte Oír pel bus que van portar a Catalunya el 17 de març passat amb el lema 'Los niños tienen pene, las niñas tienen vulva. La dice la biología. Respeto para todos. No al bullying'.

D'aquesta manera, el Govern tanca l'expedient obert a aquesta associació arran de la visita del bus, el qual va ser immobilitzat pels Mossos d'Esquadra a Martorell i traslladat a un dipòsit municipal de Castellbisbal. Des d'allà, l'entitat es va emportar el bus un cop li van haver tret l'eslògan. El Govern ha multat Hazte Oír en compliment de la llei contra l'homofòbia aprovada a Catalunya l'any 2014.

El febrer de 2017 HazteOír va posar en circulació pels carrers de Madrid un autobús retolat amb un missatge considerat com transfòbic per l'Ajuntament de Madrid i les organitzacions en defensa dels drets LGTBI. Al cap de poc temps de la posada en circulació, el vehicle va ser immobilitzat pels agents de la policia municipal madrilenya d'acord amb un incompliment de l'ordenança municipal de publicitat argumentat pel consistori. Posteriorment, l'intent de portar l'autobús a Barcelona va fracassar.