Per decisió del rei Felip VI, la Casa Real ha fet públics els regals institucionals que van rebre el 2015 al seu web. Són un total de 326 regals, entre els qual hi ha corbates, botons de puny, plaques, estilogràfiques, safates, plats, peluixos per a les filles dels Reis i la sèrie "Joc de Trons" obsequiada al mon pel líder de Podemos, Pablo Iglesias.

Felip VI va ser el destinatari de gairebé la meitat dels presents oferts a la Família Reial durant l'any passat, un total de 151 segons el còmput que ha fet la Sarsuela, seguit de la Reina Letícia, amb 80, i dels Reis conjuntament, amb 57 regals.

Malgrat que amb prou feines participen en actes oficials, també hi va haver 16 obsequis per a la Princesa d'Astúries i la seva germana, la Infanta Sofia, mentre que la seva àvia, la reina Sofia, en va rebre dotze, el seu avi, el rei Joan Carles I, nou, i un conjuntament els dos.

El règim de regals que el monarca va aprovar a finals de 2014 estableix que els membres de la Família Reial no podran acceptar obsequis que, pel seu "alt valor econòmic, finalitat o interès comercial o publicitari", puguin "comprometre la dignitat" de les funcions institucionals, ni "favors o serveis en condicions avantatjoses" ni tampoc préstecs sense interès o diners.

Sarsuela confirma que hi ha hagut algun regal que no s'ha acceptat en compliment d'aquesta norma, encara que no s'identifica per respecte a qui el va oferir, mentre que sí que hi figuren els que van ser acceptats, encara que siguin d'escàs valor.