El jutge que va realitzar les primeres perquisicions del cas Púnica, Eloy Velasco, va afirmar l'any 2015 que tenia "proves" que el govern d'Esperanza Aguirre havia ordenat pagar en sobres despeses electorals del PP de Madrid, segons publica el diari Vozpópuli. Concretament, Velasco es referia a remuneracions coordinades per Salvador Victoria, qui va ser conseller d'Assumptes Socials d'aquella administració.

Velasco que assegurava tenir informació que vincula a la Comunitat de Madrid amb la suposada 'caixa b' del partit, va preguntar en un interrogatori a l'administrador únic de l'empresa Swat SL, Juan Miguel Madoz, "per què Salvador Victoria ordena a una persona -que va venir aquí a dir-m'ho- que li paguessin a vostè diners en sobres". Madoz, que segons la Guàrdia Civil, va ser un empresari que va treballar de forma irregular pel PP en la campanya del 2007, va negar a Velasco qualsevol pagament en negre.

En aquell mateix interrogatori, Madoz va admetre que coneixia a un altre exdiputat del PP implicat en el cas, Borja Sarasola, però va aclarir que no havia treballat amb ell. Va dir que havien coincidit entre 2004 i 2005, després que guanyés amb la seva empresa Swat, un dels concursos per a portar la campanya de publicitat sobre l'estalvi d'aigua del Canal d'Isabel II.

No obstant, segons la declaració de la exdirectora de Medios de Comunicación de la Comunidad de Madrid, Isabel Gallego, va assegurar que Madoz sí que va participar en nombroses reunions a la seu del PP amb Sarasola i on també va participar Esperanza Aguirre, entre d'altres membres del partit.

Justament aquest passat divendres, la Fiscalía Anticorrupció van presentar un informe al jutge de l'Audiència Nacional, Manuel García Castellón, en el que li demanen que reordeni les peces del cas en aquests cinc anys i que imputi a l'expresidenta madrilenya, així com també a Cristina Cifuentes.