Un dels polèmics jutges que segons el perfil de Twitter d'Anonymous va ser l'autor de frases insultants contra polítics catalans, Agustín Vigo Morancho, va escriure en una sentència el febrer d'aquest any que la Generalitat "no tracta de defensar tot el poble català, sinó només un determinat grup".

Aquest va ser un dels arguments del magistrat, que actuava com a president del tribunal, per desestimar una demanda de la Generalitat contra el periodista Federico Jiménez Losantos per haver atacat el procés amb acusacions de "nazis". 

Ara ha transcendit que abans de fer aquesta valoració judicial, el jutge ja feia anteriorment en els correus interns valoracions despectives contra polítics catalans i determinats moviments polítics arran de l'1-O. Segons Anonymous, Vigo Morancho és qui compara en aquests correus la situació a Catalunya amb el nazisme, també tracta els independentistes de "colpistes" i diu que "se’ls ha d’imputar i, si són innocents, ja ho dirà la sentència que es dicti en el seu dia. Amb els colpistes no es negocia, ni es dialoga”.

Anonymous afegeix que aquest jutge té un blog personal on ha criticat que el govern de Pedro Sánchez "ha pactat amb colpistes, independentistes i terroristes", en al·lusió a la moció de censura.