El jutge Albert Ejarque Pavia, que ha ordenat la detenció de l'alcaldessa de Berga, Montserrat Venturós, ha tancat aquest divendres el seu compte de Twitter, on havia publicat algunes piulades crítiques amb la politització del poder judicial o reivindicant el dret a vot dins del procés independentista català.

Tot i que des del febrer del 2014 no ha fet cap nova publicació, durant els mesos que va estar actiu no va tenir inconvenient a repiular dirigents independentistes com Oriol Junqueras i Joan Tardà, o a criticar el paper del rei Joan Carles i el president espanyol, Mariano Rajoy, davant les reivindicacions independentistes.

Les piulades a sota han perdut el seu format precisament perquè el jutge Ejarque ha esborrat el seu compte arran de la publicació a El Nacional d'aquesta informació.

   

Ejarque Pavia, a la carrera judicial des del 2006, i que actua a Berga com a jutge substitut, es mostra també en els seus tuits molt reivindicatiu pel que fa als mitjans de què disposen als jutjats, les retallades que han patit, i la situació dels jutges substituts.