Els quatre caps de llista de Junts per Catalunya seran Carles Puigdemont, en la circumscripció de Barcelona; Josep Maria Forné, per Lleida; Eusebi Campdepadrós, per Tarragona; i Gemma Geis, per Girona, segons fonts d'aquesta candidatura.

Tant Puigdemont com Forné ja van ser candidats amb JxSí i, segons aquestes fonts, s'hi incorporaran, Geis, que és vicerectora de la Universitat de Girona, i Campdepadrós, advocat i membre de l'ANC, ha estat candidat d'ERC en eleccions municipals i europees.

A la llista de Barcelona, rere Puigdemont, hi figuraran el fins ara president a l'ANC, Jordi Sànchez, i la consellera d'Ensenyament Clara Ponsatí, com a números dos i tres. Els consellers Josep Rull i Jordi Turull ocuparan el quatre i el cinc. La consellera Meritxell Borràs ha declinat participar als comicis.

S'hi incorporarà a la llista també Francesc de Dalmases, que va formar part de l'executiva del Pacte pel Referèndum, i figura en el llarg llistat d'independents que afegirà el president a la seva llista. Els darrers llocs els ocuparan l'expresident del Parlament Joan Rigol i l'exconsellera del PSC Marina Geli.

Pel que fa Lleida, seguiran a Forné com a número dos l'alcalde de Mollerusa, Marc Solsona, seguit de la regidora de Sort pel PDeCAT Imma Gallardo.

A Girona se situaria en el segon lloc el vicepresident primer de la Mesa del Parlament i alcade de Besalú, Lluís Guinó.

Els llocs dos i tres de la llista de Tarragona serà per l'exsubdelegada de la Delegació del Govern a Tarragona amb el PSC Teresa Pallarès i l'alcalde de Valls, Albert Batet.