Quan falten poques hores perquè es publiquin les llistes electorals del 21-D encara s'està tancant la composició de les candidatures de Junts per Catalunya, que ha d'encapçalar el president, Carles Puigdemont, i que ha de comptar amb un pes molt important d'independents.

Segons fonts de la candidatura, la voluntat és sumar a les llistes noms com l'escriptor Jaume Cabré, el sociòleg Salvador Cardús, la dibuixant Pilarin Bayés, l'actor Joan Lluís Bozzo, el doctor Antoni Trilla, el cuiner Fermí Puig, el politòleg Ferran Requejo, l'historiador Josep Maria Solé i Sabaté, l'exnedadora i exresponsable de la selecció espanyola de natació sincronitzada Anna Tarrés, el pare Manel o Viqui Molins.

L'advocat i exdirector del Born Centre Cultural Quim Torra s'incorporaria també a les llistes, així com l'advocada Magda Oranich i la historiadora Aurora Madaula.També hi hauran representants del món econòmic com Joan Oliveras de la Joieria Bagués, que entrarà en els darrers llocs.

A aquests cal afegir-hi el director de Rac1, Eduard Pujol  i la continuïtat d'independents que ja van figurar a les llistes de JxSí, com Josep Maria Forné i Oriol Amat.