El debat sobre la reforma dels impostos de patrimoni i successions i donacions reunirà dilluns vinent el vicepresident, Oriol Junqueras, i el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro. Serà en una jornada organitzada per la Fundació Impostos i Competitivitat que se celebrarà a Foment del Treball. 

Junqueras s'encarregarà de la inauguració i Montoro de la cloenda. Tant al costat de l'un com de l'altre intervindran el president de Foment, Joaquin Gay de Montellá, i el president de la Fundació, Luis Briones.

Aquest serà el primer cop que coincideixen els dos polítics a Barcelona i serà la segona trobada després de la reunió del Consell de Política Fiscal i Financera celebrada a finals d'abril a Madrid.

L'objectiu de la jornada organitzada a la seu de Foment del Treball és exposar i debatre les propostes d'aquesta Fundació sobre la reforma de l'impost de patrimoni i successions i donacions. En una segona mesa s'abordarà "la imposició sobre la riquesa, tinença i transmissió, des d'una perspectiva empresarial". 

La jornada s'obrirà a les 12 del migdia i la cloenda està programada per a les 13,45.