L'expresident de la Generalitat valenciana Francisco Camps ha estat citat avui a declarar com investigat (imputat) davant d'un jutjat de València per una causa on intervé la Fiscalia Anticorrupció sense que de moment es coneguin els detalls del cas en què està implicat.

L'única causa en la qual Camps està investigat és el cas Valmor sobre la celebració del Gran Premi de Fórmula 1 a València i la seva declaració prevista per al passat 24 de gener va ser suspesa després de detectar-se, a l'inici de l'interrogatori a un testimoni, que les defenses mancaven de certa documentació obrante en la causa.

La jutgessa d'instrucció va concedir llavors un termini, encara indeterminat, per a l'anàlisi d'aquesta documentació sense que hi hagi previstos nous assenyalaments ni terminis.

D'altra banda, la Fiscalia Anticorrupció va anunciar el passat 25 de gener que estudiarà al terme de les declaracions d'acusats i testimonis en el judici del cas Gürtel que se segueix a l'Audiència Nacional la seva transcendència per valorar si investiga a Camps en el presumpte finançament il·legal del PP valencià.

La citació d'avui no havia estat notificada públicament per cap organisme judicial, al contrari de totes les compareixences de Camps davant els jutjats dels últims anys.