L'advocat d'Oriol Junqueras, Andreu Van den Eynde, ha deixat en evidència Enric Millo quan no ha pogut parlar de cap acte violent de tots els que havia estat denunciant al llarg de gairebé tres hores i mitja de declaració al Tribunal Suprem.

Només ha pogut enumerar la pintada que li van fer i tampoc ha pogut concretar qui li va fer. El que sí que ha explicat és qui la va esborrar: la seva filla.

Amb la voluntat de demostrar el grau de violència i alçament que ha volgut fer creure l'exdelegat del govern espanyol a Catalunya, Van den Eynde li ha preguntat quants morts hi va haver l'11 de setembre, el 20 de setembre i l'1 d'octubre. I s'ha guanyat un advertiment del president de la sala, Manuel Marchena.

L'advocat de Junqueras ha posat nerviós Millo, que s'ha acabat excusant per entrevistes a la premsa i només ha estat capaç d'explicar la violència en els danys dels cotxes de la Guàrdia Civil davant la seu d'Economia en la protesta del 20-S. 

Millo tampoc ha pogut concretar els actes violents quan li ha preguntat Jordi Pina, advocat de Jordi Sànchez, i ha entrat en contradicció amb la seva acusació als CDR.

A preguntes de Benet Salellas tampoc ha pogut concretar l'incident a Badalona amb el president d'Òmnium, Jordi Cuixart, on Millo ha parlat d'"alcalde de Badalona", quan l'alcaldessa era Dolors Sabater. I és que Millo intentava posar d'exemple de violència un incident que no va veure i que es va limitar a la confiscació d'uns cartells. I Salellas també s'ha guanyat l'esbroncada de Marchena que avui ha tingut una actitud de blindar el testimoni. 

Salellas ha provat de destapar les mentides de Millo i les ha acotat amb el cas de Marta Torrecillas, ferida per la policia espanyola i amb artefactes incendiaris. Marchena ha seguit tallant els advocats fins al punt de dir que aquest debat no era objecte del judici. Salellas s'ha mostrat tranquil, ja que tota la declaració de Millo ha anat enfocada a demostrar la violència necessària per acreditar el delicte de rebel·lió.

Millo ha declarat durant quatre hores, igual que el secretari d'Estat de Seguretat José Antonio Nieto, el dia anterior. Tots dos tenen fins ara el rècord de declaracions de testimonis més llargues.