La policia ha retingut tres persones del públic després d'un incident en acabar la sessió del matí del judici al procés que se celebra al Suprem. Es tracta de dos joves que han cridat "força!" i "pit i collons", dirigint-se als presos quan ha acabat la sessió. Una tercera persona, una dona amb armilla groga, ha estat retinguda ja fora de la sala. Al cap d'una estona, un cop han estat identificats, han pogut marxar.

Els fets han tingut lloc quan el públic ja estava sortint de la sala. Els dos joves, un noi i una noia, han aixecat el braç per acomiadar-se dels presos, mentre la policia, com fa habitualment, formava el cordó per evitar que la gent present al judici s'acosti a ells.

Davant l'impediment per saludar els presos, els dos joves han optat per fer-ho aixecant la veu i el puny fins a acabar en els dos crits, que han estat perfectament audibles a tota la sala, fins al punt que el president del tribunal, Manuel Marchena, ha reclamat que fossin identificats i expulsats.

Els agents els han tret de la sala i un cop fora els han retingut per identificar-los en una part del passadís per on surten els presos i al qual no pot accedir el públic ni la premsa. Mentre passava això, una tercera persona ha estat retinguda, ja fora de la sala. Finalment, la policia se'ls ha emportat tots tres. Al cap d'una estona els han deixat marxar del Suprem un cop han estat identificats i no podran tornar a assistir a les sessions del judici.

Aquest és el primer incident que hi ha dins de la sala des que ha començat el judici.