I després de 3 mesos de judici s'han començat a veure les imatges que segons la fiscalia proven la rebel·lió i segons les defenses la tomben.

La fase de la prova documental, amb la visualització de la prova, ha començat amb el 20-S, amb la imatge que les acusacions consideren la principal prova de càrrec contra Jordi Sànchez i Jordi Cuixart: la desconvocatòria de la concentració damunt els cotxes de la Guàrdia Civil.

Un vídeo en què se sent "votarem" i crits de "vaga general", mentre els Jordis desconvoquen la concentració. Però la fiscalia vol demostrar que el que estaven fent era encoratjar la massa i que ho feien en nom d'ERC, el PDeCAT i la CUP.

La fiscalia també ha fet posar les imatges de com van quedar els cotxes.

judici procés cotxes exterior

Sense ordre ni concert, en Paco, l'administratiu de la Sala, ha anat posant els vídeos que la fiscalia ha passat en un CD. I del 20-S s'ha passat a l'1-O. Com aquest vídeo a Sant Joan de Vilatorrada.

Les defenses han reclamat, i també el mateix Manuel Marchena, que la fiscalia contextualitzi els vídeos i digui lloc i dia, per poder-los relacionar amb els diferents testimonis que han passat pel judici i poder crear la contradicció en algun dels casos.

Però els fiscals Jaime Moreno i Fidel Cadena intenten evitar de totes passades aclarir on són i de quan són les imatges.

Entre les imatges que ja s'han pogut veure, la fiscalia ha aportat el vídeo per intentar desacreditar els Mossos i la defensa de Joaquim Forn. Unes imatges en què es veuen uns quants mossos intentant negociar amb la Guàrdia Civil.

Pràcticament tots els vídeos que ha presentat la fiscalia s'han vist a xarxes i mostren la contundència de la policia. Però també se n'han projectat dels que van gravar les càmeres que portaven a sobre els agents de la Guàrdia Civil.