El calendari unitari de mobilitzacions de cara al judici del procés inclourà una manifestació unitària el dissabte 16 de febrer (tal com va avançar El Nacional) coincidint amb la primera setmana del judici, segons ha confirmat Catalunya Informació. La mobilització tindrà el suport de Junts per Catalunya, ERC, la CUP, Òmnium i l'ANC.

La manifestació precediria la vaga general, convocada per la Intersindical SCS per al 7 de febrer però posposada ahir mateix fins al pròxim 21 de febrer. Cal tenir en compte que la vaga general ja va tenir en la seva primera data el suport de l'ANC i Òmnium, a més del del president de la Generalitat, Quim Torra, i del Consell per la República.

El calendari de mobilitzacions s’està acabant de definir i ha sofert variacions perquè la data d’inici del procés —si no canvia res, el 12 de febrer— es va fer pública amb posterioritat a la convocatòria de la vaga. Amb tota probabilitat, l’anunci formal de la convocatòria tindrà lloc aquest dijous.

A més, també s’estudia la possibilitat de convocar el dia 12, primera jornada del judici, una aturada de cinc minuts davant dels centres de treball, i al vespre, concentracions per tot el territori i altres accions, com que el dia que declari Carme Forcadell al Suprem es faci una concentració dels diputats favorables al dret a decidir d'aquesta legislatura i de l'anterior.