Els familiars dels presos han tingut molts problemes per accedir a l'interior del Tribunal Suprem per poder veure el judici al procés des de la Sala. Els familiars dels encausats havien reservat cadires dins de la sala per veure les sessions en directe i quan s'han disposat a passar el primer control policial, els agents no els han deixat passar.

Albano-Dante Fachin ho ha denunciat en una piulada amb un vídeo que ensenya un policia espanyol discutint amb els familiars i demanant-los una "invitació". "Les famílies fa 30 minuts que estan sent derivades d'un lloc a l'altre. Hi ha diputats del Bundestag prenent-ne nota", ha apuntat Fachin. 

Segons ha informat Catalunya Ràdio, finalment hauria estat gràcies a Olga Arderiu, advocada de l'expresidenta del Parlament Carme Forcadell, que els familiars haurien pogut entrar al Suprem. 

La dona del conseller Raül Romeva, Diana Riba, s'ha queixat que hagin de passar per aquesta situació en un dia com aquest. "Ja estem prou nerviosos", ha dit. Advocats i membres de protocol del president de la Generalitat també han intercedit per aconseguir que poguessin entrar.

Susanna Barreda, parella de Jordi Sànchez, ha explicat que després d'intentar accedir a l'edifici per diferents entrades, un guàrdia civil els ha dit que "si no han pogut entrar per una altra porta, com es poden pensar que podran entrar per aquesta?".