La tancada impulsada per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) a la seu de la Comissió Europea ha acabat a les 11h d'aquest dissabte. La vintena d'activistes que han ocupat l'edifici aquest divendres en protesta per la celebració del judici de l'1-O i el trasllat dels presos polítics a Madirid han passat tota la nit a dins. Una cinquantena de persones s'han concentrat aquest matí davant la seu europea per donar suport als activistes.

Alguns dels concentrats han passat tota la nit davant l'edifici, situat a la cantonada del Passeig de Gràcia i el carrer Provença, i d'altres s'hi han anat afegint des de primera hora del matí per seguir reivindicant el missatge de 'Self-determination is a right, not a crime' i 'Make a move' que llueix la pancarta.

Alguns dels concentrats s'han acostat a la mobilització amb pancartes amb 'Fake Justice' o 'Judici a la democràcia' i estelades en una mobilització on el color groc, en suport als presos polítics, també hi és present sobretot en gorros i bufandes.

A primera hora d'aquest matí, agents dels Mossos d'Esquadra han entrat a la seu per dialogar amb els tancats. Totes les parts han confirmat que la situació era tranquil·la i no s'ha produït cap incident.