Una jutge ha desestimat la demanda presentada per Juan Luis Cebrián, expresident del Grup Prisa, contra el diari El Confidencial per les informacions que va publicar que el vinculaven amb els papers de Panamà, segons ha publicat el mitjà denunciat.

La titular del jutjat d’instrucció número 5 de Madrid considera que les informacions són veraces i d’interès públic. Cebrián va reclamar a El Confidencial 20.000 euros per intromissió al seu dret a l’honor, la intimitat i la pròpia imatge.

El Confidencial i La Sexta, en una investigació conjunta amb el Consorci Internacional de Periodistes , van publicar diverses informacions on vinculaven l’empresari amb els papers de Panamà. La seva exdona Teresa Aranda figurava relacionada amb una societat a les Seychelles durant l’època en què va estar casada amb l’empresari.

Durant el judici la fiscalia es va mostrar favorable a desestimar la demana. A la sentència, la jutge destaca la seriositat del treball periodístic i afirma que Cebrián no va aconseguir explicar per què no va demanar immediatament la rectificació de l’article.