La Fiscalia Provincial de Madrid ha presentat una denúncia contra Maria Isabel Peralta Medina, la jove falangista que es va donar a conèixer per un discurs antisemita en un homenatge a la División Azul al mes de maig. La nova denúncia és per les manifestacions que va fer en un altre acte que va tenir lloc el 18 de maig davant l'ambaixada de Marroc, on va llegir un manifest que segons la Fiscalia atiava la violència i hostilitat contra els migrants marroquins i musulmans. L'acte, organitzat des del compte de Twitter Bastión Frontal portava com a lema "Marroc, estat terrorista" i va tenir lloc després de l'assalt de centenars de marroquins a la frontera del Tarajal a Ceuta.

"No deixarem que ens envaeixin, mort a l'invasor", va dir Peralta en un discurs on va cridar a "plantar cara" a "una suplantació racial sense precedents", perquè "l'arribada massiva d'immigrants que acaben amb la nostra polifonia, acaben amb la nostra cultura, amb la nostra identitat moral i amb tot el que ve essent Espanya i Europa, i això no ho permetrem".

Delicte d'odi

Segons la Fiscalia les manifestacions són constitutives d'un delicte d'odi perquè atiaven la violència i a hostilitat contra els migrants marroquins i musulmans.

Peralta ja va veure com a finals de maig una jutgessa de Madrid arxivava una altra denúncia de la Fiscalia contra ella per les manifestacions contra els jueus a l'acte d'homenatge a la División Azul. Segons la jutgessa es tractava d'unes manifestacions emparades per la llibertat d'expressió perquè fruit d'aquelles paraules "no hi ha cap grup que dugui a terme cap acte d'hostilitat o que hagi incrementat el seu odi o menyspreu als jueus".

La nova escola de Peralta

El partit neonazi Der III Weg li ha pagat a Peralta una formació a Dusseldorf per passar deu mesos amb gent del partit i aprendre les seves tècniques de propaganda i combat per després tornar a Espanya. Peralta és a Alemanya des del passat 7 de setembre "completant la seva formació". 

El Der III Weg (El tercer camí) és un partit antisemita, racista i anticapitalista el president del qual és Klaus Armstroff, exmembre del partit neonazi NPD. Al partit on està fent les pràctiques Isabel Peralta també hi ha antics militants de l'FNS, un grup que va ser prohibit a Alemanya fa set anys. 

Peralta ja fa uns dos mesos que és a Alemanya i, molt probablement, deu haver participat en alguna de les darreres activitats que ha posat en marxa aquesta tardor el Der III Weg: grups de patrulles ciutadanes per localitzar i intimidar refugiats polítics a l'estat de Brandenburg. "Membres i simpatitzants del nostre partit revolucionari nacional organitzen els anomenats passos fronterers a les fronteres exteriors de la nostra pàtria. Ben equipats, els nostres activistes ara caminen per les regions frontereres per localitzar els estrangers il·legals. Aquesta vegada no ens quedarem de braços plegats mentre milions d'estrangers arriben al nostre país", indiquen des del partit neonazi.

 

Foto principal: La jove feixista durant la concentració per la División Azul