El president de la Cambra de Comerç d'Espanya, de Freixenet i de Fira de Barcelona, Josep Lluís Bonet, ha augurat aquest dissabte que l'exconseller d'Empresa de la Generalitat Santi Vila és un "líder de futur".

Ho ha dit abans de moderar una taula rodona en les XXII Trobades d'Economia a s'Agaró, recordant la intervenció de Vila aquest divendres a la nit en les mateixes jornades, i ha destacat que el conseller que va dimitir és "una bona persona", encara que ha afirmat que discrepa amb ell en alguns aspectes. Per exemple, ha lamentat que en el discurs de Vila "hi havia una diferenciació entre 'nosaltres' i 'ells'" amb referència als catalans i la resta d'espanyols, respectivament.

"Jo no crec això. Nosaltres som nosaltres, tots. Som els mateixos, i el que hi ha, en tot cas, són matisos", i ha insistit que ell es considera tan català com espanyol i europeu, el que considera compatible. "Si un empresari català ven a Iberoamèrica, què és millor dir? Que és català i espanyol o només català?", ha plantejat.