L'alcaldable del Partit Popular a Barcelona, Josep Bou, s'ha llançat aquest diumenge a cantar una nadala catalana. Si fa una setmana el candidat no es va atrevir a cantar El noi de la mare durant el seu acte de presentació, avui sí que ho ha fet: ha entonat el Fum, fum, fum al mig de la plaça de Sant Jaume.  

Diumenge passat, Josep Bou va ser presentat com a candidat dels populars a l'alcaldia de la capital catalana a les eleccions municipals del maig. En l'acte, el popular va protagonitzar un discurs ben peculiar que posteriorment va ser molt comentat a les xarxes.

Sota la mirada d'estupefacció del líder del PP, Pablo Casado, i del president del PPC, Alejandro Fernández, Bou va voler fer gala de la seva catalanitat. "Yo hago cagar el tió, pongo el caganer y canto El noi de la mare", va cridar. El candidat va recitar amb contundència aquesta nadala, però no es va atrevir a cantar.

Vídeo: Josep Bou interpreta El noi de la mare a partir del minut 1'30.

Tanmateix, aquest diumenge, Bou ha anat a la plaça de Sant Jaume a cantar nadales amb l'associació Espanya i catalans. Allà, a banda de criticar el cost del pessebre d'Ada Colau, que troba poc tradicional, s'ha posat a cantar el hit del Nadal: Fum, fum, fum.