El Parlament ha citat a declarar en el marc de la comissió d'investigació sobre l'Operació Catalunya l'exsecretari d'organització del PSC i actual diputat al Congrés, José Zaragoza. Així ho han acordat els diversos grups per unanimitat, a excepció del PSC i el PP que han declinat participar en aquesta comissió parlamentària. Els grups han decidit citar el socialista després de la compareixença de l'exparella de Jordi Pujol fill, qui ha acusat Zaragoza d'estar al darrere de la gravació de La Camarga

El Parlament, a més, també ha decidit citar l'extreballadora de Método 3, Elisenda Villena, per la seva implicació en la gravació de la conversa a La Camarga i a Esteban Urreiztieta, subdirector d'El Mundo, per la publicació del compte corrent fals de l'exalcalde de Barcelona, Xavier Trias, a Suïssa en el seu diari.

També es tornarà a citar el fiscal superior de Catalunya, José María Romero de Tejada, per a partir del 2 de juliol. Per la setmana que ve està prevista la declaració de dos detectius de Método3, Julián Peribáñez i Antonio Tamarit, per al 18 de juliol hi ha citada l'exsecretària del Consell d'Administració de la BPA, un exsindicalista de la policia espanyola i el periodista Eduardo Inda, i pel 20 de juliol s'ha citat el comissari José Villarejo, que ha assegurat que vol declarar però encara està pendent del permís del Ministeri de l'Interior.