L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol, que va ser hospitalitzat el dia de Sant Esteve en una clínica de Barcelona per una pneumònia, ha rebut l’alta aquest divendres a la tarda i ja ha tornat al seu domicili, segons han informat a El Nacional.cat fonts del seu entorn.

Segons les mateixes fonts, Jordi Pujol està ja recuperat de la pneumònia que l’ha mantingut uns dies a l’hospital Sagrada Família, tot assenyalant que la seva situació no ha estat de caràcter greu tot i que en algun moment havia necessitat oxigen.

Pujol, de 87 anys, havia reduït la seva activitat pública les darreres setmanes, i les seves darreres aparicions públiques van ser el 18 de desembre, en una missa commemorativa de l'aniversari de boda del conseller Joaquim Forn, empresonat a Estremera, i el 21 de desembre, quan va desplaçar-se fins al col·legi electoral del carrer Copèrnic de Barcelona en companyia de la seva esposa, Marta Ferrusola, per exercir el seu dret a vot. En aquella ocasió, el president Pujol va evitar fer declaracions als mitjans de comunicació.