L'exnúmero dos del Cas Palau, Jordi Montull, ha ingressat aquest matí a l'Hospital Mútua de Terrassa per un possible quadre d'ictus. Montull, que des del passat 22 de juny havia ingressat a la presó Brians-2, ha estat traslladat des de Sant Esteve Sesrovires. Fonts directes de la família han informat que Montull pateix des de fa temps petits ictus que el condicionen amb afectacions al sistema de la parla i la memòria. Avui s'hauria despertat desorientat i alterat i han decidit traslladar-lo d'urgències.

Als seus 77 anys, el seu ingrés a presó ja va ser anar directament a la infermeria per uns problemes de salut. Juntament amb l'expresident del Palau de la Música, Fèlix Millet, i el tresorer de CDC, Daniel Osàcar, van entrar a presó onze anys després de destapar-se l'escàndol de corrupció. Per la seva banda, Montull compleix una pena de set anys i mig de presó que va decretar l'Audiència Nacional.

Recentment, la defensa de l'exnúmero dos del Palau havia demanat tornar 500 euros mensuals com a gest de bona voluntat. La seva defensa considera que és un gest de bona voluntat i se'ls retiraria de la seva pensió, xifrada en 2.000 euros cada mes dels que es beneficien ell i també la seva dona. Cal recordar que Montull i Fèlix Millet deuent 23 milions d'euros i, de moment, tan sols han retornat sis.