"El que li han fet a Rosell és salvatge i no té justificació". Així s'ha expressat el periodista i escriptor John Carlin a Catalunya Ràdio aquest dissabte. "Es tracta de delictes econòmics, no té antecedents i tot el tema se centra en estafes al Brasil contra la Confederació Brasilenya de Futbol, quan la mateixa diu que no tenen problemes amb Sandro, al contrari, perquè els va ajudar a guanyar més diners", ha exposat.

"El que li han fet és imperdonable. Li haurien de pagar molts diners pel que l'han fet patir a ell i a la seva família", ha afegit. 

Carlin ha explicat que va anar a veure a Rosell fa un parell de setmanes a la presó i que el va trobar "fort, amb bona salut i combatiu" però també "profundament indignat". "És una persona optimista", ha ressaltat.

Tot i que no es pot comparar el judici de l'expresident del barça amb el del judici al procés, Carlin ha dit que "la presó preventiva posa en qüestió la salut de la justícia a Espanya". "Que li fessin això a Rosell és l'escàndol que relata la negligència i falta de seguretat".