La Junta Electoral Central ha autoritzat que els presos independentistes participin als actes de tancament de campanya previstos per aquest divendres al vespre. Les intervencions es duran a terme a través de videoconferència com ja s'ha fet en diversos actes i rodes de premsa.

En els acords fets públics aquest dimarts, l'òrgan electoral accepta les peticions d'Oriol Junqueras, Raül Romeva, Jordi Sànchez, Josep Rull i Jordi Turull a intervenir als últims mítings de la campanya. En el cas dels candidats d'ERC, se'ls permet intervenir entre les 19:00 i les 19:30 hores. Als de JxCat, se'ls reserva de les 19:30 a les 20 hores.

En els mateixos acords, es deneguen diverses peticions d'entrevistes per videoconferència que havien fet els candidats presos pel matí del mateix divendres. S'argumenta que la sala per poder dur a terme aquestes connexions ja està reservada i, per tant, no hi ha disponibilitat perquè ells l'utilitzin.

En canvi, en el cas de les entrevistes radiofòniques demanades per Junqueras i Romeva en els mateixos horaris, la JEC demana a Institucions Penitenciàries un informe sobre la "viabilitat" d'aquestes sol·licituds.