La candidata del PP a la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha compartit al seu compte de Twitter un article que afirma que "l'homosexual és un ésser monstruós". Un article que "recomana llegir 100%". "La degeneració ideològica fa possible que els que fa un temps van rebutjar ser homosexuals ara els han convertit en escuts humans, fins i tot armes", ha exposat a través de les xarxes socials.

El text, escrit per Antonio Castillo i titulat Defensa de la homosexualidad, justifica que "l'homosexual és un ésser monstruós" i explica que "el contrari de monstruós no és bonic —el contrari del qual és lleig—, sinó normal. L'autor afirma que fa aquestes afirmacions "des de la seva homosexualitat".

Sobre l'ús del qualificatiu monstruós, el text descriu que "Einstein era monstruós en la seva intel·ligència; Marilyn, en la seva sensualitat; en general, qualsevol artista de veritat se sap monstre". "La condició homosexual és minoritària, rara, una condemna i una benedicció. 'Desproblematitzar-la' és un disbarat", comenta. 

"El pitjor efecte d'aquesta col·lectivització de la condició homosexual, de la mentida repetida segons la qual la veritable dificultat a ser homosexual està en la falta d'acceptació social, és la que anomeno la desproblematització de l'homosexualitat. Hi insisteixo: el mateix caldria dir dels homes i dones normals. Sí, dic normals", subratlla l'article. 

Crítiques a la xarxa

Com calia esperar, Díaz Ayuso ha rebut múltiples crítiques a la xarxa després de compartir aquest article.