El diputat d'ERC Gabriel Rufián ha publicat un tuit irònic adjuntant quatre fotografies corresponents a les portades digitals dels mitjans madrilenys 'El Mundo', 'El País', 'La Razón' i 'ABC'. Rufián ha qüestionat la creativitat dels titulars que cadascun dels diaris ha dedicat a la manifestació unionista celebrada a Barcelona avui diumenge per la seva similitud. "Què estrany, sembla un dictat", ha comentat Rufián.

El diputat ha insinuat que tots els rotatius citats han buscat transmetre una mateixa idea als seus lectors amb els titulars "Marxa constitucionalista per reivindicar el 'fracàs del procés' i demanar un nou Govern" (El Mundo), "El constitucionalisme es manifesta unit a Barcelona per demanar 'seny'" (El País), "Els constitucionalistes clamen a Barcelona pel 'seny' i un nou Govern" (La Razón) i "El constitucionalisme reclama 'seny' i una Generalitat 'per a tothom'" (ABC).

La publicació ha desencadenat una allau de reaccions a la xarxa social -més de 280 comentaris- i el tuit a hores a les poques hores s'ha compartit més de 640 vegades i ha agradat a més de 1.500 usuaris