La ministra d'Igualtat, Irene Montero, creu que la seva experiència laboral com a caixera de supermercat és la que l'"ajuda més a l'hora de ser ministra". A través de Twitter, la ministra ha retret que "sembla que alguns senyors els molesta que una caixera de supermercat, filla d'un mosso de mudança i d'una mestra d'escola, pugui ser ministra".

Montero ha assegurat que, de totes les experiències laborals que ha tingut al llarg de la seva vida, la de caixera és potser la que més l'ajuda: "A no oblidar d'on vinc i la situació de les dones que represento", ha defensat.

Montero ha relatat la seva experiència, que va començar com a caixera en un establiment Saturn a San Sebastián de los Reyes (Madrid). "Treballant, amb el suport dels meus pares i amb beques per tenir bones notes vaig estudiar Psicologia i vaig acabar amb més d'un 9 de mitjana", ha destacat. També va fer un màster en Psicologia de l'Educació, formació en la qual va obtenir "9 matrícules d'honor de 15 de possibles i 9,5 en el treball de final de màster". "Gràcies a això vaig guanyar en una convocatòria pública el meu contracte d'investigació FPU (Formació de Professorat Universitari) per fer la tesi doctoral", afegeix. I després, li van concedir una estada a la Universitat de Harvard que, segons assegura, no va poder acceptar perquè resultava "incompatible" amb les seves responsabilitats a Podemos.

"I saben què? D'aquestes experiències laborals, la que potser m'ajuda més per ser ministra és la de caixera. M'ajuda a no oblidar d'on vinc i la situació de les dones que represento", acaba la ministra.