Francisco Gómez ha anunciat a través d'una piulada que ha estat nomenat assessor polític del nou govern de Sánchez i així ho ha publicat a la biografia del seu perfil. Tot i que la Moncloa no ho ha confirmat i manté el silenci, aquesta piulada de Gómez tindria sentit, ja que és un home de confiança del cap del gabinet, Iván Redondo.

Twitter Francisco Gómez

Gómez és el cap d'operacions de "Redondo y asociados", l'empresa d'assessoria política fundada per Redondo mateix. Amb aquesta companyia, tots dos han treballat pel Partit Popular uns quants cops, com ara assessorant el líder català Xavier García Albiol o el president de la Junta, José Antonio Monago. Per aquest motiu, la tria de Pedro Sánchez de nomenar Redondo director del seu gabinet ja va ser durament criticada.

Ara, però, el nomenament de Gómez ha despertat més crítiques entre els socialistes, a causa d'unes piulades que va fer el nou assessor. Al seu compte de Twitter s'hi poden llegir comentaris molt crítics i insultants contra el PSOE. Entre d'altres, Gómez va acusar el govern de Zapatero de "la misèria moral més gran de totes les institucions a què van tenir accés" i va acusar el PSOE de "matussers" i "d'arruïnar Espanya".

Tuits Francisco Gomez

El perfil de Gómez ha estat esborrat i la Moncloa encara no s'ha pronunciat.