El portaveu de Ciutadans a Terrassa, Javier González, ha reaccionat de manera insòlita a la publicació al diari ABC d’un article del cap d'Estat Major de les Forces Armades (Jemad), Fernando Alejandre, en el que s’apunta que l’Exèrcit espanyol estaria preparat a intervenir a Catalunya si així li fos requerit, perquè es tracta del “desafiament més gran” a la democràcia.

En concret, González s’ha fet ressò de la notícia publicada per ElNacional.cat sobre l’article del Jemad i de la difusió que n’ha fet, via twitter, la periodista Pilar Rahola, i ho ha fet amb una resposta en que assegura que respecte a una possible intervenció militar, “no tindríeu aquesta sort”. El missatge, aparentment adreçat a l’independentisme, continua assegurant que “Espanya és un país democràtic on l’Estat de dret s’imposa amb normalitat”, però en tot cas el que crida l’atenció és que consideri una “sort” per als independentistes la intervenció militar, sobretot perquè hi ha qui s’ho ha pres més aviat com una amenaça.

És per això mateix que el seu tuit ja ha rebut diverses respostes crítiques, en les quals se’l titlla d’”adoctrinat” i d’”humorista”.