Unes converses intervingudes a l'expresident de la Comunitat de Madrid, Ignacio González, han revelat els secrets del PP i l'animadversió d'alguns pesos pesants del partit cap al president del govern espanyol, Mariano Rajoy. La Unitat Central Operativa (UCO) de la Guàrdia Civil va gravar aquestes converses en el marc de l'operació Lezo el 19 de gener.

En les converses publicades per La Vanguardia i El Periódico es pot sentir González i Zaplana parlant sobre la situació de la formació i sobre la figura de Rajoy. L'expresident madrileny arriba a dir que la finalitat de Rajoy en la presidència del govern espanyol és "superar Franco". González arriba a dir que Rajoy és "un fill de puta del qual no et pots fiar" i el compara amb la també expresidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre: "Tot li importa un rave menys ella".

Zaplana critica especialment Aguirre, de la qual assegura haver perdut la "bona imatge" que tenia entre "la dreta madrilenya". També parlen de l'exalcaldessa de València, la popular Rita Barberá, de la qual arriba a dir que era un "bluf absolut" que en tenia "cinc al voltant" que li feien "les coses". "Ella anava, reia, es prenia un whisky amb algun, que això ho feia de conya, i res més", deixava anar l'expresident valencià.